Õpilaste tunnustamine “Isamaa (Eestimaa) on meie enda hoida” tänuüritusel

Published by Keijo on

19. augustil tunnustati tublisid Abja Gümnaasiumi õpilasi esseevõistluse ”Isamaa (Eestimaa) on meie enda hoida” tänuüritusel, kuhu olid kutsutud ka laste vanemad. Eesti Vabariigi 104. sünnipäevale pühendatud esseevõistluse korraldas Isamaa Erakonna Sakalamaa Seenioride Selts koostöös Viljandimaa Omavalitsuste Liiduga. Abja Gümnaasiumist saatsid oma tööd võistlusele neli õpilast  – Erik Raagmets, Rivon Riigor, Luca Luisk ja Gloria Kuut. Kõik õpilased saavutasid auhinnalise koha. Erik Raagmets saavutas gümnaasiumiõpilaste arvestuses I koha.  Lõpuklasside poisid Erik ja Rivon said oma tunnustuse kätte juba lõpuaktusel. Õpilasi juhendasid ajalooõpetaja Maile Kreevs ja emakeeleõpetajad Siiri Meidla ja Maire Raieste. Täname tublide laste vanemaid tugeva kodu toetuse eest!

Categories: Uudised