Meeleolukas õpetajate päev liitis kokku kogu koolipere

Published by Keijo on

Tänane õpetajate päev möödus Abja gümnaasiumis väga meeleolukalt. Enne tundide algust kogunesid õpetajad, abituriendid ja 11. klass aulasse, kus üks direktor andis võimu üle teisele. Pärast seda määrati uued õpetajad ametisse ja tunnid võisidki alata. Samal ajal kui värskelt töökohustustest vabanenud õpetajad nautisid aulas filmi “Kalev”, rassisid noored õpetajad klassides andes endast parimat.

Uuel direktoril olid käed-jalad tööd täis – lahendamist ootasid koolikeskkonnas asetleidvad juhtumid. Mitmele õpilasele tuli jagada paber seletuskirjaks ning osade ülemeelikutega pidi uus koolijuht ka individuaalselt vestlema. Vastne õppejuht oli hädas paari jooksikuga, kes tahtsid uued pedagoogid proovile panna ning otsustasid koolimaja koridorides peitust mängida.

Pärast tundide lõppu kogunes kogu koolipere aulasse, et vahvale ja veidi teistmoodi päevale joon alla tõmmata. 12. klass rõõmustas õpetajaid väga aktuaalsel teemal omaloomingulise lauluga, kus humoorikalt oli keskne raha ja palgaküsimus. Päeva nael oli õpetajate lustlik ühislaul ja tants, mis lõppes tormilise aplausiga.

Täname vahvaid noori õpetajaid, kes tänase päeva edukalt vastu pidasid ja loodame, et mõne aasta pärast võime mõnda neist juba päriselt oma kolleegiks nimetada.

Ilusat õpetajate päeva kõigile!

Categories: Uudised