Otsime kontakti vilistlastega

Published by Keijo on

2023. aasta 19. augustil korraldame Abja Gümnaasiumi vilistlaste kokkutuleku, seekord üle 8 aasta. Kooli üks missioon on luua senisest tugevam side vilistlastega, kaasata vilistlasi kooli tegemistesse ja teada, mis vilistlastest on pärast lõpetamist saanud.

Algatasime koos MTÜ Abja Gümnaasiumi Vilistlaskoguga vilistlaste andmete kogumise, et tekitada koolile ülevaade vilistlastest ja saada teada, kuidas vilistlastel on läinud. Ühe eesmärgina otsime kontakti vilistlastega, kes soovivad anda mõnd külalistundi, panustada kooli tegemistesse ajaliselt, rahaliselt, vahendada kontakte või muul moel.

Palun vasta ise ja levita sõna kaasvilistlaste seas.

Oma andmed saad lisada: https://bit.ly/3ATv5gW 

Kohtume 19. augustil!

Categories: Uudised