Sõbrapäev liitis kogukonna ühte

Published by Keijo on

Hea sõbra jaoks on valla
mu uksed ja mu hing,
mu silmad ning mu kõrvad
ning mu perekonnaring.
Kui tahad, tule alati,
ma ootan aken avali
või lenda-lenda kas või
läbi telekanali…

Teisipäeval, 14. veebruaril korraldasime koostöös noortekeskuse ja kultuurimajaga sõbrapäeva moeshow, kust võtsid osa Abja gümnaasiumi õpilased ja õpetajad. Moeshow toimus kultuurimajas, kuhu olid oodatud kõik kogukonna liikmed. Avatud oli kohvik, tegutses fotograaf, peo naelaks oli uhke moeshow ning õhtu lõpetas disko. Kultuurimaja oli rahvast täis ning kõigil oli üks tore ja vahva sõprust täis õhtu. 

Praegused lapsed ei tea enam Leopoldist midagi, aga just temast kirjutatud laul kummitas mind terve sõbrapäeva. Ma tundsin, kuidas päeval oli meie maja täis südamlikkust ja sõbralikkust ning õhtune moeshow kultuurimajas oligi just täpselt nii nagu laulusõnad ütlesid –  meie uksed ja meie süda avatud kõigile. Kultuurimaja olid vallutanud uhked loomad, akrobaadid, sportlased, vinged soengud, moed erinevatest ajastutest, raamatutegelased, printsid ja printsessid. Vaatemäng oli ere ja põnev ning saal oli pealtvaatajatest ja kaasaelajatest pungil. 

Õpilasesindus müüs lisaks enda valmistatud toidule ka lahkete kogukonnaliikmete kooke ja suupisteid. Kohvik oli väga populaarne ning toetus neile suur. Ürituse sponsoriteks olid Popsi Köök ja Pizzatuba.

Selle aastast sõbrapäeva jääb meenutama tohutu ühtehoidmine.  Koos on kõik lihtsam ja toredam. Järgmine aasta teeme uuesti!

Annika Järvelaht
huvijuht

Categories: Uudised